Fra brygmesteren i ølgod

Fra brygmesteren i ølgod

Jeg har altid haft svært ved at sidde stille, og efter jeg gik ned på reduceret tid og overlod firmaet til mine to knægte, så havde jeg lidt svært ved at få tiden til at gå, så jeg begyndte da at brygge øl, nok også i sidste øjeblik, for tror min kone var ved at være godt træt af mit brok.

Alt den hjælp, du kan få

Jeg fik god assistance af min egen bror, for han havde en god kollega, som havde brygget i nogle år, og han anbefalede mig at kigge ind til https://www.hjemmebryggeren.dk/, der var der, hvor han handlede alt det, han brugte, og han havde altid mindst to og gerne tre forskellige slags øl på lager til en regnvejrsdag.

Jeg brugte meget tid på hjemmesiden og skrev mange gange til kundeservice, for jeg ville være sikker på, jeg havde alt jeg skulle bruge, og jeg ville være sikker på, jeg fik en god øl til at begynde med, er jo en utålmodig sjæl.

Jeg fik placeret en ordre og allerede nogle ganske få dage efter, da jeg kom hjem fra arbejde ved middagstid, så stod der er to bryganlæg og alle andre remedier, som jeg skulle bruge til at brygge øl, så nu kunne jeg jo bare se at komme i gang, jeg havde jo gjort klar i det lille bryggers.

Succes fra starten af

Jeg fik allerede i første forsøg produceret en øl, som kunne drikkes, men det var ikke sket uden kundeservice hos hjemmebryggeren.dk, som har været meget venlige med gode råd og links til blogs, som har hjulpet.

Når vi sender hilsen ud til jul, så sender vi også 6 hjemmebryggede øl med fra brygmesteren i Ølgod.

Jeg ved, hvad det kræver, at have så god en service, så stort et sortiment, og samtidig have råvarer og produkter i den bedste kvalitet. Det er en kamp  hver dag at levere det bedste til kunderne, men det må jeg sige, de gør til UG med kryds og slange hos hjemmebryggeren.

Maya Dahl