Nu med egen øl

Nu med egen øl

Jeg har i mange år haft hvad de lokale kalder min egen pub, jeg havde både i kælderen og i udestuen en hjemmebygget bar med alt, hvad der dertil hører af øl, vin, spiritus og sodavand. Som tømmermester, så er der mange der har grinet lidt af, at der står mesters bar på dem begge, men ikke nogenbrygmester, og det burde en mand med to barer nok ellers kalde sig.

Andre boller på suppen

Så da jeg gik ned i tid og overlod firmaet til børnene, så havde jeg kastet mig over at brygge mit eget øl, til mine egne barer.

Jeg vidste allerede fra min gamle svend, at jeg skulle ind på hjemmebryggeren.dk, han havde brygget sine egne øl i flere år, og han handlede kun med dem. Jeg fik spurgt gamle Pedersen, hvad der skulle til, og han var klar med en liste dagen efter. Jeg ringede samme eftermiddag til hjemmebryggeren og fik en snak med deres personale. De var meget venlige og bekræftede, at jeg på min Pedersen-liste havde alt det, som jeg skulle bruge til ølbrygning.

Service i top

Det var en fantastisk service, som de gav i kundeservice, og jeg fik hurtigt bestilt det, som stod på listen, så skulle jeg kun vente på det hele kom frem. Men det tog ikke længe, før jeg fik besked om, at mine pakker var på vej.

Allerede efter få dage, så var det hele afleveret på adressen, og så var det jo bare med at komme i gang med at få brygget øl. Så jeg kunne overraske dem, som besøgte de to barer.

Det hele gik efter planen, og jeg fik overrasket mine gæster med gode øl, som stod klar, mens vi fejrede at midsommeren var over os.

Når det kommer til de råvarer, som der bruges til ølbrygning, og de remedier, som der skal bruges, så er kvaliteten i top, og det er med til at sikre, du ikke kan gå helt forkert med varer fra hjemmebryggeren.dk.

Maya Dahl