Hyldestsange til øl

Hyldestsange til øl

Der er lavet mange hyldestsange til øl, både på dansk og engelsk, og det sjove ved det er, at de alle handler om det samme, nemlig hvor sjovt livet er med øl.

Jeg melder klart i koret af brummere, når det gælder hyldesten af øl, men det er nu ikke kun det at drikke øllet, som giver glæde, det at brygge sit eget er også en af glæderne ved det. Det har jeg da fundet ud af efter jeg i mit otium er begyndt at brygge min egen.

Din egen ølbrygning

Jeg havde tænkt længe over det, og da jeg så gik på pension, så valgte jeg at starte min egen lille hyggeproduktion af øl, som venner, familie og jeg selv nyder godt af ved lejlighed.

Jeg havde inden da fået en masse gode ideer og tips af min ene søn, som havde brygget øl med nogle venner i et par og, så jeg vidste, hvor jeg kunne få hjælp og gode råd.

De havde altid handlet det meste hos hjemmebryggeren.dk, og de kunne ikke finde en bedre leverandør.

Også min leverandør

Så det var selvfølgelig også der, hvor jeg placerede min ordre på alt, jeg skulle bruge. Jeg vidste dog ikke helt, hvilke mængder, men der var kundeservice meget behjælpelige. De hjalp smilende og roligt en novice til at få alt fra bryganlæg til humle og sikrede, jeg havde fået nok til, at jeg kunne brygge i begge de anlæg, som jeg havde bestilt. Det var en sand fornøjelse at handle med dem. ‘

Jeg har siden fundet ud af, at jeg altid kan få hjælp hos hjemmebryggeren, og er der noget, som jeg mangler, så leverer de hurtigt, meget hurtigt. Jeg er så tilfreds og deres blogs er som deres hjemmeside fuld af guldkorn til dem, der som jeg gerne vil brygge eget øl og hygge sig med det.

Maya Dahl