Mørk, fyldig og med et godt hoved

Mørk, fyldig og med et godt hoved

Nej nej der er tale om fars hjemmebryggede øl, ikke om den lokale studine, som lige har fået en topkarakter. Jeg har de sidste par år brygget mit eget øl, og jeg kom i gang med det på en lidt sjov måde.

En spændende hobby

Da jeg blev 60, så vidste ungerne ikke, hvad de skulle give mig i gave, og jeg sagde til dem, jeg ville have nogle gode oplevelser med familien. Det fik dem til at give mig en tur i byen med ølsmagning, og det gav mig lidt blod på tanden at høre, at mange selv var startet i det små, og dagen efter gik jeg i gang med at lede efter steder, hvor jeg kunne handle både remedier og råvarer til at brygge en dejlig mørk øl.

Det tog et stykke tid, men lige som jeg var ved at give op, så fik jeg anbefalet at prøve at snakke med kundeservice hos https://www.hjemmebryggeren.dk/, og det reddede det hele, for den passion, som de snakkede ølbrygning med, var som ingen af de andre havde gjort.

Opfyldte mine drømme

Jeg forklarede dem, at jeg ville brygge en mørk øl. Jeg er ikke til pilsnere, og de vejledte og rådgav mig, så jeg fik alt det, som jeg skulle bruge. De havde alt fra det rigtige sukker og den mængde af tilsætningsstoffer, som ville kunne give den rigtig nuance af mørk chokolade, alt sammen i en kvalitet, som jeg ikke kan sætte en finger på.

Første gang jeg bestilte noget hos hjemmebryggeren, så var jeg meget forundret over, de leverede allerede efter et par dage, men det er jeg ikke længere, for det er standard hos dem, det samme er kvaliteten og den smilende og meget vidende kundeservice.

De sætter barren højt, men de leverer og så på alle parametre, og der er ingen slinger i valsen, det er hver gang, der er top kvalitet på alle hylder.

Maya Dahl