Ny øl til baren

Ny øl til baren

For 4 år siden begyndte jeg at brygge min egen øl, og det har jeg bestemt ikke fortrudt, for det gav mig noget at lave i mit otium, og jeg er blevet en ganske dygtig brygmester på den korte tid.

Et højere niveau

Men nu var tiden kommet til, at jeg skulle kaste mig ud i at brygge ikke kun pilsner, men også en mørkere øl, som kan bruges ved en højtid, som ligger en uges tid før vi fejret nytåret, og som kunne fylde hjemmebaren op med mere en den ene slags, som vi langede over disken lige nu.

Jeg handlede i starten forskellige steder, men efter jeg for et par år siden fandt alt til ølbrygning et sted, så har jeg kun handlet der.

De har altid det, som jeg skal bruge her og nu, og det er med sikkerhed, at de altid har et godt råd eller en henvisning til en blog, så du kan komme godt videre med dine egen ølbrygning, for hele firmaet er drevet på passionen for ølbrygning, og det er noget som skinner tydeligt igennem.

Hjælp til at brygge

Jeg havde selvfølgelig nogle spørgsmål til, hvordan jeg skulle komme i gang med en mørk og fyldig øl, men det var bestemt ikke noget problem at finde og få vejledning hos kundeservice og med dem i ryggen, så kastede jeg mig ud i at bestille det, som jeg skulle bruge.

Alle de ingredienser, som jeg bestilte og et bryganlæg mere kunne jeg købe ind til en pris, som var langt lavere end jeg havde forventet, og jeg er ellers vant til at handle hos hjemmebryggeren.dk, og jeg ved, de har rigtig gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som altid så leverede de hurtigt det, som jeg skulle bruge, og jeg var nu sikker på, at jeg inden længe ville have en lækker, fyldig og mørk øl til baren, og jeg tog ikke fejl, tak til hjemmebryggeren for endnu engang at levere langt mere end forventet. Skål.

 

 

 

Maya Dahl