Hjemmelavet er nu bedst

Hjemmelavet er nu bedst

Jeg har været øl-entusiast, fra før det blev moderne, jeg har i alle år samlet sammen og smagt øl fra bryggerier over hele verden, og da det blev muligt at brygge sit eget øl, så var jeg fyr og flamme. Det skulle jeg selvfølgelig gøre, men det er ikke så let, som brygmestrene får det til at lyde, når de holder en lille tale og præsenterer den sidste nye øl til deres forventningsfulde kunder.

Find det bedste sted at handle

Jeg bestilte i starten fra mange forskellige steder, men det gør jeg ikke længere. Det er lang tid siden, at jeg bestilte andre steder fra end https://www.hjemmebryggeren.dk/, for de har alt, som jeg skal bruge og lidt til. Men det, som gør, at de virkelig skiller sig ud fra de andre, er den passion, de har både i deres sortiment og hos deres kundeservice, men også på de forskellige blogs, som de henviser til. Det er med en virkelig passion for den noble kunstart, det er at brygge øl, at de skriver om og sælger deres produkter.

Jeg har lige bestilt et bryganlæg mere, for jeg udvider mit sortiment med en mørk stout. De vidste i kundeservice med det samme, hvad jeg skulle bruge af ingredienser, og jeg fik malt med noter af lakrids og mørk chokolade, som ville være det perfekte kompliment til den kraftige stout.

Hurtig levering til en lækker bryg

Jeg fik mit nye bryganlæg leveret allerede ugen efter, jeg havde bestilt det, og jeg vidste, det ville være sådan. Det er nemlig så hurtigt, at hjemmebryggeren.dk leverer alt, du bestiller, for det er ikke kun på prisen, materialernes kvalitet og på den udsøgte service, som de altid yder, at de er på forkant med det hele. De er selvfølgelig også hurtige med at få din ordre ekspederet, så den kan blive leveret hurtigst muligt.

Jeg har nu 4 forskellige øl i mit sortiment, og jeg fastholder, at hjemmelavet smager bedst hver eneste gang.

Maya Dahl