Anlægget stod klar

Anlægget stod klar

Jeg blev skilt for et par år siden og for at blive i det område, hvor mine børn kom til at bo, og hvor de havde deres hverdag, så købte jeg et mindre hus kun ti minutter fra, hvor jeg havde boet før.

Da jeg var ude og kigge på huset, fik jeg en grundig rundvisning, og i kælderen stod der et helt nyt bryganlæg til at brygge øl. Jeg spurgte, om det blev stående, og til min store overraskelse så sagde sælgeren, at hvis jeg ville have det, så var det mit.

Starten på en hobby

Jeg tænkte nu ikke meget over det, og det var først en måneds tid efter, jeg havde overtaget huset, at jeg kom i tanke om, at jeg i kælderen havde et anlæg stående til at brygge øl.

Jeg gik ned og kiggede på det, og til min overraskelse var det stadig i original indpakning, så jeg kunne faktisk bare gå i gang, hvis jeg havde lyst. Der lå ovenikøbet en faktura fra hjemmebryggeren.dk. Jeg tog fakturaen med op og gik ind på deres hjemmeside. Det var et enormt udvalg, som de havde af materialer og remedier og selvfølgelig de råvarer, som giver den gode øl.

Jeg kom godt i gang

Jeg havde prøvet at brygge øl i mine studieår, så jeg afgav en ordre og satte mig til at vente. Det var dog ikke længe, jeg skulle vente, for allerede ugen efter kom de og leverede malt, byg og andre gode ting til min ølbrygning.

Jeg var dog lidt for kålhøgen, og jeg måtte ringe til kundeservice for at komme ordentligt i gang, men det tog de i stiv arm, og de vejledte og sendte mig link til en blog, som jeg har haft meget glæde af, så alt i alt er det en fantastisk oplevelse at handle med hjemmebryggeren.dk. De er med til at gøre ølbrygning til en hobby, som giver noget tilbage, når du nyder en kølig med vennerne en varm sommerdag.

Maya Dahl