Øl til beboerhuset

Øl til beboerhuset

Jeg har i en del år sagt, at når jeg blev pensionist, så ville jeg blive meget aktiv i det beboerhus, som vi har i vores klynge af rækkehuse. Så da dagen endelig kom, og jeg stod som pensionist, så var jeg ved at gå lidt i panik, for jeg havde hele livet arbejdet meget, og jeg havde ikke rigtig tænkt over, hvad jeg skulle bruge al min tid på. Virkelig et dilemma for en mand med krudt bagi, så min kone foreslog, jeg begyndte at brygge noget øl, så kunne jeg sælge det i beboerhuset.

Jeg gik i gang med at undersøge, hvad og hvordan man gjorde sådan noget, og jeg faldt over en hjemmeside, hvor det virkede som om, de virkelig havde styr på det med ølbrygning og gerne delte ud af deres viden. De henviste til hjemmebryggeren.dk, og der kunne jeg få alt det, som jeg nogensinde ville få brug for.

Lækker hjemmebryg

Jeg placerede en ordre, og så var der kun at vente, men allerede ugen efter kom alt det, som jeg havde bestilt, og nu måtte jeg så i gang med at brygge øl. Jeg har lænet mig meget op af den blog, jeg fandt, og jeg har også måtte ringe til kundeservice mere end én gang, men det er noget, som de tog med at smil, og de har grundigt vejledt og rådet mig, så jeg allerede første gang fik en øl ud af det, som kunne drikkes. Meget imponerende. Priserne er der virkelig ikke noget at sætte en finger på. Alle deres priser er så konkurrencedygtige, at de vil være svære at gå under for deres konkurrenter, og det er uden, at de er gået på kompromis med kvaliteten af de varer, som de sender ud. Imponerende, og der er mange, som kunne lære af passionen og den viden, der skal til for at drive et firma med så meget kompetence.

Maya Dahl