Det perfekte bryganlæg til hjemmebryggeren

Det perfekte bryganlæg til hjemmebryggeren

Uanset om du er vordende hjemmebrygger, eller om du har en smule erfaring på området, så er det vigtigt at have et bryganlæg, som passer til dine bryg og de forhold, som du ønsker at arbejde under. Der findes flere forskellige bryganlæg, målt både på størrelse og egenskaber. Er du helt grøn på området, kan du starte med en såkaldt starterbox, hvor du kan prøve det hele af en enkelt gang. Er du derimod mere erfaren, så kan du anbefales et Brewster Brygalæg.

 

Mere specifikt så går du aldrig galt i byen med en Brewster Brygkedel på 28 liter. Denne bringer alt det med sig, som du har brug for – både med hensyn til størrelse, egenskaber og kvalitet. Maskinen er dansk, hvilket gør den velafprøvet og stabil i alle processer. Ligeledes er den programmérbar, hvilket gør den ideel for hjemmebryggeren. Med programmérbar menes der nemlig, at du kan plotte 9 steps af brygningen ind på displayet, så du ikke glemmer dem, ligesom maskinen kan huske på 9 forskellige opskrifter af gangen. Derudover har den også elektronisk tidsstyring og en termostatsyring, som gør oplevelsen god – hver gang.  En perfekt brygkedel til enhver hjemmebrygger!

 

Find meget mere udstyr hos hjemmebryggeren.dk

Både som uerfaren og erfaren hjemmebrygger, så er det vigtigt med viden omkring essentielle og ikke-essentielle elementer i din brygge-proces. Denne viden kan du få hos hjemmebryggeren.dk, som har alt fra rengøringsudstyr til all-grain kits på deres hjemmeside. Således er det et godt sted at starte – både hvis du skal have den første brygkedel, eller hvis du skal have nyt ekstraudstyr eller bare mere viden om en bestemt ting. Dermed er det også et godt sted at starte, hvis du er helt ny på området. Dermed er der heller ikke meget, der bør holde dig tilbage, hvis du drømmer om at brygge øl selv.

Pernille Madsen