Øl til hverdag og fest

Øl til hverdag og fest

Jeg har siden, jeg var en stor knægt, drukket en øl til min frokost, og det er heldigvis en vane, jeg har fået igen, efter jeg er gået på pension, for der var jo et par år, hvor jeg ikke kunne drikke en øl på grund af den alkoholpolitik, der blev indført på arbejdspladserne.

Det er mit eget bryg

Der er dog den store forskel, at de øl, jeg drikker i dag, er fra eget anlæg og ikke en af dem, som de store bryggerier sørger for kommer på markedet.

Jeg har altid været interesseret i øl, og jeg har i mange år snakket om, at jeg en dag ville prøve at brygge mit eget, så da jeg gik på pension, så havde mine gamle kollegaer samlet sammen og købt mig et bryganlæg og alle de startingredienser, som jeg skulle bruge for at brygge min egen pilsner.

En fantastisk hobby

Jeg grinede meget af dem, men jeg må indrømme, at jeg senere er blevet bidt af det, og jeg har i dag 5 forskellige bryganlæg, som kører hele tiden, og jeg producerer faktisk ganske mange øl hvert år. Men så er der også til de gamle kollegaer, som fik mig i gang, og til dem, som kommer forbi og hjælper mig med at nyde mit otium og min ølbrygning.

Mine kollegaer havde købt alt til mig hos hjemmebryggeren.dk, og efterfølgende fortsatte jeg med at handle hos dem. Det var i starten mest af nødvendighed, men jeg har efterfølgende fundet ud af, at de virkelig er de bedste. Deres kvalitet på alt fra remedier til de råvarer, som jeg bruger, er de bedste og til gode priser, og de vil altid kunne rådgive dig lige meget hvad, du så end står med af problemer, for de er vidende og meget passionerede om øl og brygningen af de gyldne dråber. Virkelig noget, som mange andre kunne lære meget af, og så leverer de hurtigt, så produktionen aldrig kommer til at stå stille længe af gangen.

Maya Dahl