Min egen øl

Min egen øl

Jeg har altid kastet mig ud i forskellige projekter, for et par år siden fik jeg to bistader, og jeg laver nu min egen honning. Og så brygger jeg min egen mjød. Jeg har gået længe og tænkt over, om jeg ikke skulle prøve at brygge min egen øl og lave min egen snaps, og nu skulle det så være. Jeg kastede mig med fynd og klem over internettet, og jeg ledte højt og lavt efter nogen, som kunne få mig i gang med min egen ølbrygning.

Jeg fandt en god hjemmeside

Jeg kom også ind på hjemmebryggeren.dk, og der blev jeg så hængende et stykke tid. Både deres priser og deres store udvalg skilte sig ud fra det, der var andre steder, hvor jeg havde været inde og kigge, og det virkede som om, at hjemmesiden og forretningen var kørt af folk med en stor passion for ølbrygning.

Jeg skrev til kundeservice og spurgte indgående ind til, hvad jeg som nybegynder skulle gøre, og de vejledte mig hurtigt og let til de ting, jeg skulle bruge, hvis jeg ønskede at starte.

Jeg vendte det hele flere gange og tjekkede med andre, som tilbyder de samme typer af produkter, men priserne var væsentlige dyrere hos hjemmebryggerens konkurrenter, så det blev hos dem, jeg placerede min ordre.

Til at starte med

Det blev til det mest nødvendige som et bryganlæg og de andre nødvendige remedier og så til de typer af malt og gær, som jeg skulle bruge for at starte det hele. Så nu var det bare at vente på det kom frem.

Der blev jeg meget overrasket, jeg havde regnet med et par uger, men nej allerede ugen efter, jeg havde placeret ordren, kom det hele til Linde Allé 10, og så var der ingen undskyldning for ikke hurtigt at sætte i gang med at få brygget op at køre. Så det gjorde jeg, og takket være den vejledning, som de altid er klar med hos hjemmebryggeren og deres gode produkter, så gik det fra første forsøg af rigtig godt.

Maya Dahl