Nu med øl og snaps

Nu med øl og snaps

I mange år har jeg været den, som leverede den hjemmelavede snaps til frokosten, for jeg og begge mine drenge er meget dygtige til at samle sammen og lave vores egen snaps. Lige nu har vi over 200 forskellige på lager. Jeg er uddannet kok og har i mange år haft en frokostrestaurant med drengene i indre by. Der har du kunne bestille klassisk smørrebrød og en snaps, som ville matche.

Fra tanke til handling

Jeg har i de senere år joket meget med, at vi burde lave vores eget øl, men jeg har dog ikke rigtig gjort noget ved det. Men det skal jeg til nu, jeg trak mig fra livet som kok, men efter 10 dage var jeg rastløs, så nu skal det laves øl til restauranten. Jeg foretog en grundig undersøgelse af markedet, og alle anbefalede, at jeg skulle tage en snak med hjemmebryggeren om det med ølbrygning, for de vidste alt om, hvordan man bryggede den gode øl, og de havde også alle de remedier og råvarer, som jeg skulle bruge.

Jeg kiggede ind på siden og blev meget forundret over det store udvalg, men jeg havde stadig mange spørgsmål, så jeg ringede til deres kundeservice, hvor jeg fik den bedst tænkelige rådgivning. De vejledte mig til hvordan jeg skulle komme i gang, og hvilke råvarer der var de bedste. De havde også et link til en blog om ølbrygning, som ville kunne hjælpe mig meget, virkelig en service langt ud over det, som jeg er vant til.

Lækkert hjemmebryg

Jeg læste til langt ud på aftenen og bestilte samme aften to bryganlæg, termometre, filtre og rengøringsmidler, for bare at nævne noget af det, som skal bruges. Jeg bestilte samtidig også alle de råvarer, som jeg skulle bruge til at brygge både en pilsnertype og en mørkere øl, så vil ville have noget, som passer til det meste af det mad, som vi laver i restauranten.

Under hele processen har jeg følt, at jeg havde en personlig rådgiver, og at de samtidig har gode produkter og til billige priser samt en hurtig levering hos hjemmebryggeren, er kun er stor fordel.