Opgradér din Brewster-kedel med ny software

Opgradér din Brewster-kedel med ny software

Det kan lyde ganske teknisk, hvis du får at vide, at du har muligheden for at opgradere din Brewster brygkedel med en ny software. Men faktisk forholder det sig ganske simpelt – og det er indsatsen værd for din fremtidige brygge-oplevelse. Danske Brewster-kedler fra Brewolution har nemlig gjort det muligt for alle ejere af Brewster-kedler af opgradere softwaren fra Brewster NG til 3. generation. Denne software bringer mange fordele med sig og er således et oplagt køb til den garvede og glade hjemmebrygger.

 

Helt specifikt kan du få opgraderet softwaren i din kedel til 3. generation, hvilket giver dig muligheden for at gemme både steps og opskrifter på maskinen. Du får muligheden for at lave 9 trin under et bryg, således at maskinen kender din rutine. Derudover kan den også gemme 9 profiler, altså opskrifter, så du ikke selv skal huske på dem. Det er således en opgradering, som mange med sikkerhed vil finde stor glæde i.

 

Kig ind forbi hjemmebryggeren.dk

Hvis du er interesseret i denne opgradering, så bør du starte med at besøge hjemmebryggeren.dk. De har en hjemmeside, som er fyldt til randen med udstyr, opskrifter, tips og andet til hjemmebryggeren; heriblandt muligheden for tilkøb af denne software-opgradering. Her kan du således få mere information om netop softwaren og om, hvordan den installeres, og om din kedel kan benytte sig af den. Hjemmebryggeren.dk er altid villige til at svare på spørgsmål, og de kan kontaktes både på telefon og på Facebook.

 

Som sagt har hjemmebryggeren også et væld af andre ting på hjemmesiden. Det er det perfekte sted for både erfarne og uerfarne hjemmebryggere, og du skal nok finde noget, som vil interessere dig. De har alt fra ekstraudstyr til ølbrygning, hvis du vil opgradere dit bryggeri, til all-grain kits og starter-boxes til en nylig udklækket hjemmebrygger, som kunne tænke sig at prøve kræfter med denne herlige hobby og interesse.

Pernille Madsen