Find masser af udstyr til dit bryganlæg

Find masser af udstyr til dit bryganlæg

Hvis du allerede har stiftet bekendtskab med hjemmebryggeri, så vil du sandsynligvis også vide, at der findes et væld af muligheder, når det kommer til udstyr. Mange forskellige dele af brygge-processen kan man selv gøre manuelt, eller man kan købe udstyr, som gør det automatisk for en. Med andre ord findes der altså et væld af ekstraudstyr, som kan ændre processen, når du brygger. Nogle vil måske selv foretrække det manuelle arbejde, mens andre måske vil mene, at øllen bliver bedre, hvis man har det bedste udstyr. Her får du tre eksempler på udstyr til dit hjemmebryggeri, som kan gøre det hele lidt nemmere. Alle de omtalte produkter kan du desuden finde på https://www.hjemmebryggeren.dk/.

 

Bøjler til hævning af indsatssi

En af processerne ved hjemmebryggeriet er at lade en indsatssi gøre sit arbejde. Men udover denne si så kan du faktisk også få et sæt bøjler til din brygkedel, som gør det meget nemmere og ganske effektivt at hæve netop indsatssien. Du kan eksempelvis finde et sådan sæt hos hjemmebryggeren.dk, som passer til både Brewsters og Lundtekniks modeller.

 

Sænk pumpen med opgraderingssæt

Et andet og ganske effektivt produkt til din hjemmebryg, som du kan få gavn af, er et opgraderingssæt til den populære Brewster-pumpe. Et sådan opgraderingssæt kommer med pumpe og fordeler-ring, og dette sørger for, at pumpen ikke løber tør. Sættet sænker nemlig pumpen 10 cm længere ned sammenlignet med, hvor den oprindeligt sidder. Det er således et perfekt eksempel på, at man kommer lidt længere med smart udstyr.

 

Få det nyeste software

En anden form for ekstraudstyr er softwareopgraderinger. Sådanne findes nemlig også, eksempelvis til Brewster-kedler. Hos hjemmebryggeren.dk kan du blandt andet få en opgradering af softwaren i maskinen, så du får en 3. generationssoftware. Hermed kan du indtaste 9 steps under et bryg, ligesom den tillader dig at gemme 9 smagsprofiler på maskinen; noget som mange hjemmebryggere hurtigt lærer at nyde godt af!

Pernille Madsen