Danmarks mindste mikrobryggeri

Danmarks mindste mikrobryggeri

Jeg har ledt efter en hobby, efter børnene er flyttet hjemmefra, og jeg er stoppet med at arbejde. Jeg har nu egentligt ikke ledt specielt hårdt, men pludselig slog det mig, jeg skulle have Danmarks mindste hjemmebryggeri, en enkelt lille spand med øl til mig og de få udvalgte.

Jeg gik i gang med at finde ud af hvad det krævede at brygge sin egen øl, og min søn fortalte mig om hjemmesiden hjemmebryggeren.dk, hvor hans kammerat handlede, og hvor tilfreds han var med alt det, som han købte hos dem.

Udvalg og service i top

Jeg fandt let deres hjemmeside, og jeg var noget overvældet over deres store udvalg og over hvor mange forskellige produkter, der kunne bruges i ølbrygning.

Jeg valgte at skrive til kundeservice i håb om, at de kunne vejlede mig om, hvad jeg skulle bruge som en start for at komme i gang.

De svarede hurtigt og til min store overraskelse, så var deres svar ikke en salgstale for mange produkter, men en kort opremsning af, hvad der var nødvendigt, og hvordan jeg lettest kom i gang.

Jeg kom mig hurtigt over det første chok og gik ind på hjemmesiden og kiggede på de ting, som de sagde jeg skulle have for at komme i gang. Et Brewster bryganlæg og basisingredienser som humle, malt og gær samt sukker gav sig selv, men det var ikke mange flere ting de havde på listen.

Gode priser for lækkert bryg

Jeg var meget overrasket over det hele, da jeg skulle til at betale, for prisen for at få dit eget bryganlæg med tilhørende øl er langt under det, som jeg havde forventet. Jeg glædede mig så over, at jeg snart på mit mikroanlæg ville kunne tappe de første øl, lige i tid til at kunne drikke dem til vores påskefrokost.

Jeg er vild med Hjemmebryggeren og de blogs, som de henviser til, alt fungerer for dem, og har du god kvalitet og lave priser, så har du altid kunder.

Maya Dahl