Øl er ikke bare øl

Øl er ikke bare øl

Jeg er en naiv sjæl, og jeg troede da, at ølbrygning var noget, som nærmest kunne klares med venstre hånd. Men jeg måtte æde mine ord,for det er måske som sådan let nok, men der er alligevel meget tid og meget viden, man skal have, for at kunne brygge en øl, som er værd at drikke. Og vi vil jo helst have en øl, som smager godt og passer til den danske mad.

Jeg fandt en blog om øl

Jeg sætte mig for at undersøge, hvad der skulle til, og kom ind på en blog, som virkelig gav mig nogle ideer. Den samme blog henviste til en side, der var alt det, som hjemmebryggeren kunne begære af udstyr og råvarer til at brygge din øl selv.

Jeg besluttede mig til, at nu var det tiden til at prøve og skrev til deres kundeservice for at finde lige det, som jeg skulle bruge for at brygge øl. De svarede til min store overraskelse med det samme, de vejledte mig meget professionelt, og jeg var ovenud tilfreds med det, som de sagde, jeg skulle bruge.

Nemt at bestille

Jeg bestilte et bryganlæg og alle de råvarer, som der skulle til for at brygge en almindelig pilsner, og så var det kun at vente. Men før jeg havde fået gjort plads til anlægget i kælderen, så stod det hele hjemme hos mig, og der var ikke andet at gøre en at rubbe neglene og komme i gang, for det skulle ikke stå der alt for længe, før konen gav en skideballe.

Jeg fik stillet anlægget op og godt hjulpet af de råd som kundeservice havde givet mig og de gode råd, som jeg kunne finde på deres blog, så kom jeg godt i gang, og jeg har kun lovord til overs for hjemmebryggeren.dk, de er professionelle, leverer hurtigt og alle deres varer er i topklasse. Meget imponerende.

 

Maya Dahl