En kold fra kassen

En kold fra kassen

Alle kender nok udtrykket en kold fra kassen, og øl er en del af vores kultur og vores arv. Men øl er også noget, som vi har brygget i rigtig mange år, og vi er stolte af vores øl. 

Der opstod for snart ti år siden en idé om, at det ikke kun var de store, som skulle brygge øl, og mikrobryggerier skød op som paddehatte over hele landet.

Kast dig ud i det

Nu er tiden så kommet til os alle, ja du og jeg, vi skal da også brygge øl derhjemme. Jeg fik sættet af mine kollegaer, da jeg gik på pension, og siden har jeg brygget øl og er blevet god til det.

Jeg har fundet ud af, at det, som jeg skal bruge til ølbrygning, kan jeg alt sammen få hos hjemmebryggeren.dk. De har alt det, som jeg skal bruge fra startprodukter til de forskellige former for malt og humle, som der bruges, samt smagstilsætninger, som gør, du kan gøre øllet til dit helt eget.

Jeg er selv meget til mørk øl med en bismag af mørk chokolade, og jeg kan let finde alt det, som jeg bruger, til at få en mørk øl som passer til mine smagsløg.

Det er let at finde

Selvom du er helt ny i den ædle og noble brygkunst, så er hjemmesiden let at finde rundt på, og kundeservice er altid klar med at rådgive og vejlede dig, indtil du finder lige det, som er dig, og det er folk med stor viden og passion for ølbrygning, som der er i kundeservice.

Produkter, som du skal bruge, som råvarer for at producere vejens bedste hjemmebryg, er alle i en rigtig god kvalitet, hvilket er med til at sikre, du får et godt slutprodukt, om du blander selv eller køber et færdigt kit, og er der noget, som du er i tvivl om i processen, så står de altid klar med råd og vejledning, så du får det slutprodukt, du ønsker.

Maya Dahl