Vi nærmer os verdensmesterskaberne i fodbold

Vi nærmer os verdensmesterskaberne i fodbold

For snart to år siden, der lovede jeg, at hvis Danmark kvalificerede sig til VM, så skulle jeg nok sørge for, at der var hjemmebrygget øl. Ja, nu er det så den situation, at vi er tæt på at skulle til VM, og jeg skal brygge øl. Det har fået sveden frem på panden, og jeg har brugt de sidste par uger på at undersøge, hvad der skal til, hvad jeg skal bruge, og hvordan jeg skaffer de forskellige ingredienser.

Det er til at overkomme

Jeg var ved at opgive, da jeg kiggede ind hos https://www.hjemmebryggeren.dk/. Der fik jeg mit første chok pga. deres store og meget alsidige udvalg. Jeg ringede til deres kundeservice, og inden jeg havde lagt røret på, så var jeg sikker i min sag. De skulle levere til Birkevejens bedste bryggeri.

Jeg fulgte de anvisninger, som de havde givet mig gennem kundeservice, og min næste store overraskelse kom, da jeg så, hvor lidt de ville have for alt det, jeg havde bestilt, for jeg skulle have alt fra bryganlæg over termometre til humle, sukker og gær. Jeg var så meget en novice, som jeg kunne være, og der var meget, som jeg måtte bestille for at komme i gang.

Kundeservice havde også givet mig et link til en blog, hvor der stod alt om ølbrygning og de mange små og store faldgruber, som der er, når du skal i gang med at brygge dit eget øl.

Hurtig levering

Jeg tænkte, at jeg havde rigeligt med tid til at få læst bloggen igennem, men der tog jeg fejl, for allerede efter 7 arbejdsdage kom der et større læs til mig fra hjemmebryggeren.dk. Nu var der ingen undskyldning længere, der skulle brygges øl, og jeg måtte skynde mig at få gjort klar, sat anlægget op og så få læst mig frem til, hvad jeg skulle gøre.

Jeg har et par gange brugt livlinen kundeservice, og uden dem var resultatet ikke blevet nær så godt. Nu mangler vi kun, at Danmark bliver verdensmester, for så brygger jeg champagne.

Maya Dahl