Hjemmebrygget øl og hygge

Hjemmebrygget øl og hygge

Jeg ved, der er mange, som forbinder hjemmelavet mad med hygge, men vi må ikke glemme det hjemmebryggede øl. Det er der, jeg kommer ind i billedet. Jeg vidste måneder før, jeg gik på pension, at jeg skulle brygge øl, for jeg havde en forestilling om at grille med familien og stå med en kold øl af egen produktion i hånden under hel grillseancen.

Hvordan man lige gør det

Jeg havde dog ingen ide om, hvordan jeg skule kaste mig over det, men det fandt jeg ud af, efter at have snakket med min fætter. Han var nemlig blevet pensioneret og havde startet sin ølbrygning et par år før. Han anbefalede at jeg kiggede på ølbrygning her, for der kunne jeg finde svar på alle mine spørgsmål og samtidig finde alle de remedier og råvarer, som skal til for at frembringe øl af fineste kvalitet.

Jeg var som sagt novice, men det lavede kundeservice hos hjemmebryggeren hurtigt om på. De fortalte meget grundigt om det, jeg skulle gøre, og hvilke remedier, jeg skulle bruge, for at komme i gang med at få brygget min egen øl.

Jeg kiggede på deres hjemmeside, og med det samme kunne jeg se, at det budget, som jeg havde lagt, var langt over det, som der skulle til, for at jeg kunne brygge mine egne gyldne dråber.

God hjælp at hente

Jeg blev noget overrasket over, hvor professionelt de arbejder i kundeservice, men det var intet imod, hvor overrasket jeg blev, da de allerede efter en uge leverede alt det, som jeg havde bestilt. De overraskede dog også med at henvise til en blog, som de havde, hvor der var mulighed for at læse om alle de faldgruber, som der er ved ølbrygning, og hvor let mange af dem kan undgås.

Jeg er meget imponeret og anbefaler klart alle, som vil høre det, at det er hos hjemmebryggeren.dk, du får de bedste råvarer, den bedste behandling og alt sammen med et smil.

Maya Dahl