Nu er det jul igen

Nu er det jul igen

Men øllet varer ikke til påske, så derfor skal jeg i gang allerede i det nye år med at brygge nye øl til folket. Vi kan jo ikke have, de sidder og vansmægter, og det er også vigtigt, der er påskebryg klar til dem, som gerne drak en eller flere til en lidt fugtig påskefrokost.

Jeg brygger selv

I har nok gættet det, jeg er hjemmebrygger. Alt det øl, der bliver drukket i huset, kommer fra de 5 bryganlæg, som står i gildestuen i kælderen.

Jeg har altid en lys og en mørk øl kørende, og så kommer der alle mine specialøl til, der bliver brygget både til jul, påske og til forår og efterår, for der er så mange gode smage, som kan integreres i ølllet, alt efter årstiden.

Tidligere så handlede jeg mange forskellige steder, og det kunne være svært at få alt koordineret, men så faldt jeg over https://www.hjemmebryggeren.dk/. Der fik jeg muligheden for at få ikke kun de råvarer, som jeg skulle bruge, men også alle mine remedier og til konkurrencedygtige priser, og underligt nok så havde de oven i det hele også en meget hurtigt levering.

Jeg har en enkelt gang været nødt til at ringe til kundeservice, og de fik hurtigt styr på den del, som jeg ikke havde fået leveret, og allerede to dage efter kom den frem. Virkelig imponerende.

Til det bedste bryg

Hos hjemmebryggeren får du det hele, hurtig levering, gode priser og alle de råvarer og materialer, som de har i deres sortiment er i en klasse for sig selv. Det er virkelig en stor del af det at brygge øl, at du har gode råvarer, for det er som med mad, at du nu engang får et bedre slutprodukt, når du bruger gode råvarer fra begyndelsen af.

jeg ved da, at jeg er glad for at jeg fandt hjemmebryggeren, de har gjort mit brygliv så meget bedre.

Maya Dahl