Øl er godt for kolera

Øl er godt for kolera

Eller det er i hvert fald hvad komikerparret “Monrad og Rislund” forsøgte at overbevise os om for år tilbage, og det er jo også en frygtelig sygdom at lide af, så jeg tænkte, jeg heller måtte være forberedt. Spøg til side, jeg har altid ønsket mig at brygge mit eget øl, og jeg fik muligheden for det, da jeg gik på førtidspension og skulle bruge tiden på noget fornuftigt.

Den ædle kunst

Jeg gik derfor i gang med at undersøge, hvad jeg skulle gøre, og hvordan hele proceduren var, inden jeg kom i gang med selve det at brygge øllet. Jeg har altid været en handymand, og det kunne man se mange steder i hus og have, så jeg gik i gang med at lave hylder til bryganlæg og til de forskellige ingredienser og remedier, som jeg skule have på lager, og der skulle jo også gøres klar til de flasker, som skulle lagres.

Jeg havde fået anbefalet at gå ind på hjemmebryggeren.dk for at få udstyret til ølbrygning, og jeg må indrømme, at de skuffede mig ikke, for der var alt det, som jeg kunne forestille mig, jeg kunne få brug for, og lidt til.

En nem opstart

Jeg købte to bryganlæg og godt vejledt af deres fremragende kundeservice, så købte jeg forskellige ingredienser, som skulle give to meget forskellige øl, hvilket jeg gerne ville prøve med det samme. Så vidste jeg i det mindste, hvad jeg var bedst til med det samme, for jeg kunne forstå på den blog, som hjemmebryggeren.dk også har, at det var sværere at brygge en mørk øl, men det ville jeg snart se ved selvsyn.

Jeg kan kun anbefale hjemmebryggeren.dk. Professionelle, passionerede mennesker, som altid leverer det, der skal til, og som har materialer og råvarer i særklasse. At de også leverer det på kort tid og er meget rimelige med deres priser, taler bestemt til deres fordel.

Maya Dahl