Ny hjemmebrygger? Start med det ønskede all-grain kit

Ny hjemmebrygger? Start med det ønskede all-grain kit

Der kan være bump på vejen, når man er ny i bryggeri-faget. Selvom der kommer øl ud af kedlen i sidste ende, så er det ikke altid, at man rammer det perfekte resultat første gang. Det kan selvfølgelig være irriterende, især hvis man har brugt meget tid på en bryg – men heldigvis er hver enkelt bryg også en læring i sig selv. Er der dog ét råd, som du med fordel kan følge, hvis du er ny på området, så er det, at du skal gøre det så nemt for dig selv som muligt. Det er der mange måder at gøre på, men én af disse er med all-grain kits, som rigtig mange, også erfarne bryggere, bruger. Der er ganske enkelt ingen grund til at bruge tid på at samle og afmåle de forskellige ingredienser, så øllen bliver god nok – selvfølgelig med mindre det er det område af bryggeriet, du finder spændende.

 

Faktum er dog, at man er sikret et væsentligt bedre resultat, hvis man starter ud med et såkaldt all-grain kit. Disse kan du typisk finde på nettet, og på den måde får du, med en brygkedel på bordet, adgang til øl fra hele verden, uanset din smag og præferencer. Du kan selv vælge mellem lækre IPA’er, lyse pilsnere fra hele verden eller måske en særlig special- eller årstidsbryg. Valget er dit.

 

Et stort udvalg af all-grain kits

Et stort udvalg af all-grain kits betyder ligeledes, at næste øl aldrig behøver at blive ligesom den forrige. Du kan vælge nyt hver gang, og det er en fordel, som rigtig mange benytter sig af. Hos hjemmebryggeren.dk har de landets førende udvalg af netop all-grain kits, og det er således et oplagt sted at gå hen for dig, hvis du er interesseret i at se udvalget. Du er i hvert fald sikker på at finde noget i din smag. Vil du i øvrigt se meget andet udstyr, så klik her for masser af ølbrygningsudstyr.

Pernille Madsen